Ståle – har fått et lettere pappaliv!

Ståle – har fått et lettere pappaliv!

Ståle med sykepleier og Eurodiet-behandler Sandra Li på Hamar.

I tiden før jeg begynte på Eurodiet, var det meste tungt.
Kostholdet mitt var ikke bra og preget av lettvinne og usunne løsninger.

Jeg spiste det jeg kom over og i store mengder. I helgene ble det ofte store utskeielser med stort konsum av alkohol,
usunn og kaloririk mat. Fysisk klarte jeg minimalt og ble sliten av den minste anstrengelse.

 

«Fysisk klarte jeg minimalt og ble sliten av den minste anstrengelse.»

 

Slankeoperasjon visste jeg var et alternativ, men det skremte meg og jeg ville bevise for meg selv at dette kunne jeg klare på en annen måte!

For  to år siden ble jeg pappa for første gang, jeg oppdaget fort at jeg ble veldig fort sliten av  bl.a nattevåk, og det å fungere som pappa. Dette skremte meg og var utslagsgivende for at jeg tok kontakt med Sandra Li for å få hjelp. Der fikk jeg råd om å begynne på Eurodiet for å komme i gang med det store vekttapet jeg sto foran.

Ved et folkemøte på Hamar med Fedon Lindberg fikk jeg god kunnskap om Eurodiet og denne metoden. I januar 2016 , tok jeg kontakt med Sandra Li og så var jeg i gang!

Tidligere har jeg prøvd det meste av dietter og kurs, men aldri kommet i mål, alltid lagt på meg igjen det jeg har tatt av. Mye p.g.a sviktende motivasjon og ingen eller dårlig oppfølging. For meg er det å bli fulgt opp tett og bli heiet på avgjørende for om jeg klarer å gjennomføre det jeg setter i gang med eller ei. Hele veien har jeg møtt til konsultasjoner hver 14. dag. I perioder med sviktende motivasjon har jeg kunnet ringe til Sandra når som helst.

«Tidligere har jeg prøvd det meste av dietter og kurs, men aldri kommet i mål, alltid lagt på meg igjen det jeg har tatt av.»

Januar 2016:

  • Vekt: 152 kg
  • BMI: 42,3
  • Midjemål: 142 cm
  • Fettprosent: 41%

Oktober 2016:

  • Vekt: 120 kg
  • BMI: 33
  • Midjemål: 122 cm
  • Fettprosent: 30%

Jeg blitt møtt med forståelse og respekt.

nye-stale-lcDet at de ser hele mennesket har gitt meg trygghet og tro på meg selv. Helsesjekken i forkant og den grundige gjennomgangen hos Sandra Li ga meg en god start og var veldig motiverende.

Eurodiet har fungert suverent for meg. Det har ikke vært vanskelig å følge i det hele tatt. Første halvåret gikk som en lek, og jeg holdt motivasjonen oppe hele veien.

Jeg fant fort mine «favorittprodukter» og kombinerte disse med grønnsaker.  Fase 1 var på mange måter den enkleste fasen, den var konkret og forutsigbar. De andre fasene har også godt greit, men de har krevd mer fokus og planlegging, noe jeg har hatt godt av å øve meg på!!!Hele veien har oppmuntringen og oppfølgingen vært avgjørende for meg. Etter min opplevelse vil jeg absolutt anbefale Eurodiet til andre!

«Alt i alt har jeg en langt bedre livskvalitet i dag!»

Jeg har fremdeles en vei å gå før jeg har nådd målet mitt som er 99 kg. Jeg kommer til å gå til konsultasjoner jevnlig til jeg er i mål!  Den største gevinsten er at jeg nå har normalt blodsukker! Videre har jeg mye mer energi til å følge med på lille Odin som er høyt og lavt!!!  Jeg har også glede av å trene igjen både karate og på treningsstudio og har allikevel mye energi igjen etter treningen. Alt i alt har jeg en langt bedre livskvalitet i dag!