Eurodiet

 

Eurodiet ble etablert av en gruppe medisinske ernæringseksperter og er det første selskapet som tilbyr helsepersonell og pasientene deres en helt ny metode for helhetlig håndtering av overvekt og fedme, i form av Eurodiet-metoden.

Eurodiet er så mye mer enn bare en diett, den sørger for fullstendig omprogrammering av næringsinntaket, overvåket av helsepersonell.

HVORDAN FUNGERER EURODIET-METODEN?

 

1. Medisinsk overvåking

Støtte fra helsepersonell er viktig i enhver prosess som omfatter rehabilitering av kostholdet og vektreduksjon.

Hvis du ønsket et slikt opplegg, kan du kontakte oss for å få vite hvilken kvalifisert Eurodiet-behandler som finnes der du bor. Du kan også benytte Eurodiet-metoden ved hjelp av 1-1 nettkonsultasjon, dersom du bor langt unna en behandler.

Behandleren vil da utføre en omfattende vurdering av ernæring og atferd, ved hjelp av en helsesjekk / blodprøve og et sett med diagnostiseringsverktøy. Resultatene gjør det mulig å lage et skreddersydd opplegg som passer med dine egne behov for å få omprogrammert næringsinntaket.

Hvilken fase du skal begynne med, bestemmes ut fra en helsevurdering, målet for vektreduksjon, kroppssammensetning, spisevaner og, selvsagt, motivasjon.

Gjennom hele opplegget vil legen/helsepersonellet være tilgjengelig for å:

  • støtte deg,
  • hjelpe deg med å unngå fallgruver,
  • følge med på at vektreduksjonen forløper som ønsket (fettfri masse beholdes)
  • analysere de psykologiske faktorene som inngår i vektreduksjonsprosessen,

slik at du kan opprettholde de gode spisevanene (og vektreduksjonen!) du har tilegnet deg, i et langsiktig perspektiv.

 

2. Menyer som er tilpasset behovene dine

Avhengig av valgt startfase, består den typiske menyen din av et variert utvalg av produkter med høy næringsverdi, høyt proteininnhold og lavt innhold av karbohydrater (nesten 50 produkter å velge mellom), i tillegg til andre ordinære matvarer som vi vil hjelpe deg med å oppdage på nytt.

Det er svært enkelt å bestille produkter på nettet: Velg produktene i vår e-butikk og fyll ut ordreskjemaet, så får du produktene levert hjem innen 48 timer.

 

3. Et opplegg som tar hensyn til atferdspsykologiske spørsmål

Noen ganger endrer vi ubevisst spisevaner og atferd for å takle bestemte følelser. Overspising kan dermed bli en måte å håndtere følelser, stress eller kjedsomhet på, i stedet for å være det spising skal være, nemlig det normale svaret på sult. Legen/helsepersonellet tar disse motivasjons- og følelsesmessige faktorene med i beregningen gjennom hele vektreduksjonsbehandlingen.

Med Eurodiet-metoden vil legen/behandleren hjelpe deg med å oppnå en rekke mål som er spesifikke for hver fase, slik at du gradvis tilegner deg gode spisevaner.

Du kan finne mere informasjon om Eurodiet her.